Διαμονη

Sea View Hotel - Αλυκές Ζάκυνθος

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει 23 δωμάτια: 6 στούντιο και 17 διαμερίσματα.

 

Στούντιο με θέα τη Θάλασσα 2+1 άτομα

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Κάθε στούντιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα και διαθέτει τρία μονά κρεβάτια. Τα στούντιο διαθέτουν, επίσης, κουζινάκι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά μάτια, βραστήρα, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, σίτες, ένα μπάνιο με ντους και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Κλιματισμός και θυρίδα ασφαλείας παρέχονται με επιπλέον κόστος.

 

 

Στούντιο με θέα τη Θάλασσα 2+2 άτομα

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Κάθε στούντιο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι ένα μονό καναπέ κρεβάτι και ένα συρώμενο κρεβάτι. Τα στούντιο διαθέτουν, επίσης, κουζινάκι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά μάτια, βραστήρα, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, σίτες, ένα μπάνιο με ντους και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Κλιματισμός και θυρίδα ασφαλείας παρέχονται με επιπλέον κόστος.

 

 

Διαμέρισμα 1 Υπνοδωματίου με θέα στη θάλασσα

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Κάθε διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και καθιστικό με έναν διπλό καναπέ κρεβάτι. Τα διαμερίσματα διαθέτουν, επίσης, κουζινάκι εξοπλισμένο με ηλεκτρικά μάτια, βραστήρα, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, σίτες, ένα μπάνιο με ντους και ένα ευρύχωρο μπαλκόνι με μαγευτική θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Κλιματισμός και θυρίδα ασφαλείας παρέχονται με επιπλέον κόστος.

 

 

Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα

Sea View Hotel - Alykes Beach Zakynthos Greece

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ένα με δύο μονά κρεβάτια. Το διαμέρισμα διεθέτει επίσης και καθιστικό με έναν διπλό καναπέ κρεβάτι, ένα μπάνιο με μπανιέρα, κουζινάκι εξοπλισμένο με κεραμικές εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, βραστήρα, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεόραση, σίτες και μία υπέροχη βεράντα με εξωτερική τραπεζαρία και μαγευτική θέα στη θάλασσα και στον κήπο. Κλιματισμός και θυρίδα ασφαλείας παρέχονται με επιπλέον κόστος.

Ηλεκτρονικες Κρατησεις! ελεγχος διαθεσιμοτητας & τιμες